Elevskole

Fondens-logo-web
benefit-logo

Elevskole på Rebild Sportsrideklub

Der er undervisning på følgende tidspunkter:

Mandag fra 16.00 til 19.00  -  Tirsdag fra 17.30 til 21.00    Onsdag fra 15.30 til 17.30  -  Torsdag fra 16.30 til 19.30

Onsdag er begynderhold af 30 min., hvor der er en ekstra hjælper på holdet ud over underviseren (for børn op til 12 år).

Alle elever bedes møde op senest 15 minutter før undervisningen starter, således at man kan nå at få sadlet op inden undervisningen begynder.

Hvis man ikke har mulighed for at deltage i undervisningen, skal man melde afbud. En sms til underviseren er udmærket.

Her kan du se vores ind- og udmeldelsesblanket.

Passerpart

Kunne du tænke dig din "næsten" helt egen pony? Så er en passerpart måske noget for dig.

Hos Rebild Sportsrideklub er der mulighed for at få passerpart på vores elevponyer. Når du har en passerpart, skal du behandle ponyen som var det din egen - strigle den, nusse om den og ride den m.m. Udgifter til foder, smed, dyrlæge, udstyr og lignende sørger rideskolen dog for.

Du får undervisning på den to gange om ugen. Derudover må man ride ponyen enten lørdag eller søndag, og i ferier og på helligdage.

Der vil blive lavet en kontrakt på parten, som kan opsiges til den 1. i en måned, med én måneds varsel. Se kontrakt her.

Du skal selvfølgelig også være medlem af rideklubben.

Hvis det kunne have din interesse, så tag en snak med din ridelærer.

Elevhestene

Her kan du møde elevhestene på Rebild Sportsrideklub:

Arcon

Arcon kom til Rebild Sportsrideklub i vinteren 2015 som 5 årig. Arcon er 100% sponsoreret af Arcon-Sunmark A/S Skørping. Arcon er vallak og halv islænder, og med det dejligste sind. Han har størrelse som en kat. 2 pony. Arcon fungere både med nybegyndere og rutinerede ryttere.

Litli

Litli er en rigtig sød islænder og kan rides af selv de mindste. Han elsker at blive nusset om og blive forkælet, og han er god som dagen er lang.

Blue Balloo (Balloo)

Balloo er en super sød vallak fra juni 2010. Han er en pony på ca. 145 cm. Balloo kan rides af både børn og voksne, han elsker at komme ud og springe, og så synes han også at det er dejligt at blive nusset og kælet med.

Felix

Felix er klubbens fjordhest/oldenborg, og han er fra januar 2002. Felix er super sød og kan rides af selv de mindste. Han elsker at blive nusset om, men hader at være alene uden sine venner. Felix kan også rigtig godt lide at springe.

Vestre Primærvej 7, 9530 Støvring